Κυριακή, Απριλίου 22, 2007

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΣΦΑΛΗΣ

21/4/2007
Αυτοκτόνησε ο δράστης

Νεκροί ο ένοπλος και ένας όμηρος στο Διαστημικό Κέντρο της NASA στο Χιούστον


Άμεσα εκκενώθηκε το Διαστημικό Κέντρο της NASA
Χιούστον

Ένοπλος σκότωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) έναν όμηρο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο Διαστημικό Κέντρο Johnson της NASA, στο Τέξας. Ένας ακόμα όμηρος, μία γυναίκα, η οποία βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη, δεν έπαθε τίποτε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του δράστη, που οδήγησαν στο συμβάν, το οποίο ξεκίνησε γύρω στις 1:40 μ.μ. (τοπική ώρα, 21:40 ώρα Ελλάδας), όταν ο άνδρας εισήλθε σε κτίριο κραδαίνοτας ένα όπλο και ακούστηκε να ρίχνει τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς. Ο δράστης ονομαζόταν Μπιλ Φίλιπς και ήταν μηχανικός σε εταιρεία που παρείχε υπηρεσίες στη NASA.

Το Διαστημικό Κέντρο εκκενώθηκε αμέσως μετά τους πυροβολισμούς ενώ όταν η αστυνομία εισήλθε στο κτίριο βρήκε νεκρούς τον άνδρα - όμηρο και τον δράστη, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Χιούστον, Ντουέιν Ρέντι.

«Καθώς εισέρχονταν τα μέλη των SWAT, διαπίστωσαν ότι ο ύποπτος είχε αυτοπυροβοληθεί μία φορά στο κεφάλι», ανέφερε ο Ρέντι. «Επίσης, στον ίδιο όροφο βρισκόταν άλλος ένας όμηρος που είχε πυροβοληθεί. Πιστεύουμε ότι αυτό συνέβη κατά τα πρώτα λεπτά όλης αυτής της δοκιμασίας».

Μία ακόμα γυναίκα όμηρος, βρέθηκε εκεί κοντά σώα και αβλαβής. Ο Ρέντι είπε επίσης πως δεν γνωρίζει τα στοιχεία του άνδρα, είπε όμως πως επρόκειτο για έναν λευκό πενηντάρη.

Εκπρόσωπος της Jacobs Engineering Group Inc. που εδρεύει στην Πασαντένα (Καλιφόρνια) δήλωσε πως η αστυνομία ενημέρωσε την εταιρία ότι ο ένοπλος ήταν υπάλληλός της. Η Jacobs παρέχει υπηρεσίες μηχανικού στη διαστημική υπηρεσία.

Το κτίριο 44, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, είναι κάπως ξεχωριστό από το μεγαλύτερο τμήμα του Διαστημικού Κέντρου και στεγάζει τον Έλεγχο Αποστολών της NASA και το κέντρο εκπαίδευσης αστροναυτών.

Η NASA δήλωσε ότι το περιστατικό δεν επηρεάζει τις επιχειρήσεις που περιλαμβάνουν τον έλεγχο πτήσης για το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Σημειώνεται ότι μετά το μακελειό στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά λανθασμένων συναγερμών που αποδίδονται σε σύγχυση και εκνευρισμό.

Πέμπτη, Απριλίου 19, 2007

ΚΡΑΥΓΗ Η ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ

Δεν ξερω τι τιτλο να βαλω σε τουτες τις γραμμες
Ακουσα στις ειδησεις οτι καποιοι εβγαλαν κατι εκατομμυρια σε διαστημα λιγων ωρων,ισως δυο.
Διαβαζω στις εφημεριδες για τα εκατομμυρια λες και ειναι στραγαλια και φυσικα ολοι πλεον εχουν εθιστει σε αυτο το θεμα και δεν συγκινειται κανεις.
Ειναι πλεον μερος της καθημερινοτητας μας.
Η εφημεριδα ελευθεροτυπια ειχε μια ερευνα για τους νεους με πτυχιο που δουλευουν με εξακοσια ευρω τον μηνα
Δηλαδη οταν καποιος παει να κλεψει μια τραπεζα ειναι κλεφτης?
Μηπως εχει χαθει η λογικη?
Πιστευω πως αν ειναι καποιος λογικος θα του ερχεται σιγουρα καποια στιγμη να βγει καπου,σενα μπαλκονι σε ενα υψωμα και να βγαλει μια κραυγη
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
η να παρει ενα οπλο και να αρχισει να πυροβολαει
διαλεγετε και κανετε

Δευτέρα, Απριλίου 16, 2007

ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ 2

Δεν προλαβα να τελειωσω για τους χουλιγκαν και εγιναν παλι επεισοδια
Τα μετρα απεδωσαν
Ο νομος απεδωσε
Η ταξη εμπεδοθηκε
Η Ελλαδα τρια χρονια μετα τους Ολυμπιακους αγωνες ατενιζει το μελλον με αισιοδοξια

Οι συζητησεις για το καραβι που βουλιαξε στην Καλντερα στη Σαντορινη συνεχιζονται
Η εταιρεια Λουις φαινεται κατα δημοσιογραφικες πληροφοριες να ειναι ευνοουμενη του κυβερνητικου κομματος
και της εκκλησιας μαζι ,χερι χερι

Κυριακή, Απριλίου 15, 2007

ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ

Ποσο μακρυα νυχτωμενοι ειναι οι περισσοτεροι απο αυτους που βγαινουν στις τηλεορασεις και λενε για τους χουλιγκαν και πως θα αντιμετωπισουν το προβλημα!!
Δεν εχουν ιδεα για το πως λειτουργει το μυαλο αυτων που ειναι σε αυτες τις ομαδες.
Η ζωη εχει ηδη δειξει και θα ξαναδειξει οτι δεν προκειται να γινει τιποτα .
Προσωρινα μπορει να κοπασει καπως το πραγμα ,αλλα παλι θα επανελθει .
Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί
Το ΣτΕ απέρριψε αίτηση για μη κατασκευή του νέου «Ξενία» στα Ιωάννινα


Το ΣτΕ απέρριψε ως αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς (φωτ. αρχείου)
Αθήνα

Το Ε' τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ' αριθμ. 668/2007 απόφάση του απέρριψε αίτηση κατοίκου των Ιωαννίνων, που ουσιαστικά ζητούσε να ακυρωθεί η άδεια ανέγερσης του νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Ξενία» στα Ιωάννινα.

Η αίτηση του κατοίκου ζητούσε να ακυρωθούν η από 18/5/2006 απόφαση του γγ Περιφέρειας Ηπείρου που ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους για την ανέγερση νέου ξενοδοχείου μετά την κατεδάφιση του παλαιού και η από 28/8/2006 οικοδομική άδεια της Πολεοδομίας Ιωαννίνων που επιτρέπει την ανέγερση νέου πενταόροφου ξενοδοχείου «Ξενία» πέντε αστέρων, δυναμικότητας 463 κλινών.

Το ΣτΕ απέρριψε ως αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς που προέβαλλε ο κάτοικος των Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, το νέο «Ξενία» στα Ιωάννινα πρόκειται να ανεγερθεί σε απόσταση 500 μέτρων από την λίμνη των Ιωαννίνων και σε απόσταση 740 μέτρων (δυτικά) από το αισθητικό δάσος της πόλης που έχει χαρακτηριστεί τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Το ΣτΕ έκρινε ότι με την ανέγερση του νέου ξενοδοχείου δεν θα επηρεασθούν αρνητικά τα δύο αυτά στοιχεία της φύσης, δεν θα κοπούν τα υπάρχοντα δένδρα που έχουν ύψος πάνω από δέκα μέτρα και δεν θα αποψιλωθούν άλλα δένδρα που υπάρχουν στην έκταση που θα ανεγερθεί το ξενοδοχείο.

Το θεμα ειναι ποιος θα διαφυλαξει απο τυχον κοψιμο τα δεντρα,αλλα και ποιος μπορει να εγγυηθει οτι δεν θα επιρεαστουν αρνητικα οπως λεει το σκεπτικο, τα δυο στοιχεια της φυσης. Το τσιμεντο προχωραει ακαθεκτο στο ονομα της προοδου. Μην ξεχναμε ολα τα εγκληματα στην Ελλαδα κατα του περιβαλλοντος εχουν γινει και συνεχιζουν να γινονται στο ονομα της προοδου(βλεπε της κονομας καποιων).


Σάββατο, Απριλίου 14, 2007

Ώρα μηδέν για τα σκουπίδια
Δέκα μέρες ζωής απομένουν στη χωματερή που δέχεται τα απορρίματα της Αθήνας


Τα βουνά σκουπιδιών στο κύτταρο της Φυλής ξεπερνούν τα 150 μέτρα
Αθήνα

Οριακά λειτουργεί πλέον ο προσωρινός χώρος απόθεσης απορριμάτων στη Φυλή, ενώ για τη λειτουργία μίας νέας -εξίσου προσωρινής- χωματερής θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες.

Όσο για τα έργα κατασκευής του νέου ΧΥΤΑ Φυλής, αυτά δεν έχουν αρχίσει ενώ για τις περιπτώσεις της Κερατέας και του Γραμματικού, δεν έχει ακόμα εκδοθεί απόφαση από το ΣτΕ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ των Νέων της Τετάρτης, τα βουνά σκουπιδιών στο κύτταρο της Φυλής ξεπερνούν τα 150 μέτρα, πάνω από το όριο που προβλέπουν οι όροι λειτουργίας του.

Ακόμα και ο πρόεδρος των εργαζομένων Γιώργος Χαρδάς δηλώνει στην εφημερίδα ότι σε έναν τόσο μικρό χώρο, όπου καθημερινά φτάνουν πάνω από 2.000 απορριματοφόρα, είναι αδύνατον να γίνεται σωστή διαχείριση.

Τα έργα για την νέα προσωρινή χωματερή θα ολοκληρωθούν σε δύο μήνες. Η εκτίμηση που διατυπώνεται είναι να λειτουργήσει εκ νέου η παλιά χωματερή των Ανω Λιοσίων, που έκλεισε το 2006.

Ωστόσο, η δημοτική αρχή της πόλης, αλλά και οι εργαζόμενοι αντιδρούν έντονα: «Χρειάζονται συγκεκριμένες εγγυήσεις, όπως επίσημη μελέτη από το ΥΠΕΧΩΔΕ για τις αντοχές, αλλά και πραγματογνωμοσύνη από το ΤΕΕ για την ευστάθεια των βουνών από τα σκουπίδια» τονίζει ο κ. Χαρδάς.

Η Ελλαδα του 2007 τρια χρονια μετα τους Ολυμπιακους αγωνες που θα αλλαζαν την εικονα μας και την ζωη μας.!!!!!!

ποσο επικαιρο ειναι το σκατα στα μουτρα σας!!!!!!!1

Δευτέρα, Απριλίου 09, 2007

ΟΜΟΡΦΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΠΙΑ

















Ο πολιτισμος δεν κρυβεται
ο δρομος προς την Παρνηθα ειναι στολισμενος ομορφα
εχουν φροντισει γιαυτο οι ιθαγενεις με τα ακριβα αυτοκινητα που περνανε απο κει για να απολαυσουν την φυση.
Πως να μην γινει προορισμος αυτη η χωρα επειτα!!
Τις προαλλες μιλαγα με ενα ζευγαρι απο την Γερμανια και με ρωτησαν γιατι βλεπουν τοσα σκουπιδια
Τι να τους απαντησω?
Για ντεκορ ειπα και γελασαμε ολοι μαζι με νοημα.

αφιερωμενο, αν και δεν θα το δουν σε ολους αυτους που λενε οτι η Ελλαδα εχει κανει βηματα
νομαρχες ,δημαρχους,υπουργους τουρισμου και ολους αυτους που δεν εχουν καταλαβει ακομη ποσο τριτοκοσμικη ειναι η Ελλαδα η δεν θελουν να το καταλαβουν.













Σάββατο, Απριλίου 07, 2007

ΕΤΟΣ 2007

Ετος 2007

Βλεπω στις ειδησεις εικονες που με μεταφερουν στον μεσαιωνα

Παπαδες με ομοιωματα του χριστου να τα κατεβαζουν από σταυρους και να τα τυλιγουν σε σεντονια

Εκφωνητρια του κρατικου καναλιου να μιλαει για θεανθρωπο με πληρη σοβαροτητα

Ο παραλογισμος στο μεγαλειο του.

Εκπομπες που αναλυουν τις ιδιοτητες του θεου και του γυιου του

Επιστημονες –πιστοι που με την ιδιοτητα τους προσπαθουν να δωσουν μια αληθοφανεια σε αυτά που λενε.

Το τρελλο είναι ότι ενώ πολλοι εκπροσωποι της εκκλησιας λενε ότι επιστημη και θρησκεια εχουν διαφορετικους δρομους και ότι δεν μπλεκει η μια στα χωραφια της αλλης ,επικαλουνται τους επιστημονες για να θεμελιωσουν πολλα από αυτά που ισχυριζονται.

Το ότι υπαρχει θεος το θεωρουν δεδομενο και δεν σηκωνουν συζητηση.

Αυτό που συμβαινει σε εμας είναι σοβαρο ενώ όταν συμβαινει σε αλλοθρησκους το βρισκουμε αστειο εως γελοιο.

Ο δικος μας φανατισμος είναι πιστη ενώ στους αλλους είναι απλα φανατισμος.

Κυριακή, Απριλίου 01, 2007

ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥ ΠΙΝΤΕΡ

Ο Τζορτζ Μπους και ο Τόνι Μπλερ πρέπει να λογοδοτήσουν για τα ψέματα που είπαν στους λαούς τους σχετικά με τον πόλεμο στο Ιράκ, δήλωσε ο συγγραφέας στην ομιλία αποδοχής του βραβείου Νόμπελ λογοτεχνίας.

Ο κορυφαίος συγγραφέας, ο οποίος κέρδισε το βραβείο λογοτεχνίας της σουηδικής ακαδημίας τον Οκτώβριο, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας.

Οι περισσότεροι πολιτικοί «δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια αλλά για την εξουσία και για την παραμονή τους σε αυτή», είπε ο 75χρονος.

Η ομιλία είναι προ-ηχογραφημένη, καθώς ο Χάρολντ πίντερ εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από λίγες ημέρες.

Το βραβείο του θα παραλάβει ο εκδότης Στίβεν Πέιτζ σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

«Ζούμε στην άγνοια»

Η ομιλία του, με τίτλο «Τέχνη, Αλήθεια και Πολιτική», πραγματεύεται τη σημασία της αλήθειας στην τέχνη και επικρίνει την απουσία της από την πολιτική.

Ο Χάρολντ Πίντερ γράφει: «Οι πολιτικοί πιστεύουν ότι είναι αναγκαίο να κρατούν τους πολίτες σε άγνοια, να ζουν μην γνωρίζοντας την αλήθεια, ούτε καν αυτή της δικής τους ζωής».

Αναφερόμενος στον πόλεμο στο Ιράκ, σημειώνει ότι η δικαιολογία πάνω στην οποία βασίστηκαν οι ΗΠΑ για να εισβάλουν στο Ιράκ ήταν ψευδής.

«Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική», προσθέτει ο συγγραφέας. «Η αλήθεια έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο οι ΗΠΑ αντιλαμβάνονται το ρόλο τους στον πλανήτη και πως επιλέγουν να τον ενσαρκώσουν».

Ο Χάρολντ Πίντερ είπε ότι από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η αμερικανική κυβέρνηση «υπέθαλπε και εν πολλοίς έδινε έδαφος σε ακροδεξιά στρατιωτικά καθεστώτα σε όλο τον κόσμο».

«Αναφέρομαι στην Ινδονησία, την Ελλάδα, την Ουρουγουάη, την Βραζιλία, την Αϊτή, την Τουρκία, τις Φιλιππίνες, τη Γουατεμάλα, το Ελ Σαλβαδόρ και φυσικά, την Χιλή.

Αδύναμη σαν ένα αρνί

Από τα βέλη του κορυφαίου θεατρικού συγγραφέα με την καυστική γλώσσα δεν ξέφυγε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ.

Χαρακτήρισε την βρετανική κυβέρνηση «παθητική και ατάραχη… σαν ένα μικρό αρνί που βελάζει ακολουθώντας το κοπάδι».

Ο Χάρολντ Πίντερ που έχει απαρνηθεί τη βρετανική του καταγωγή, τόνισε ότι τόσο ο Μπλερ όσο και ο Μπους πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

«Αλλά ο Μπους είναι έξυπνος», πρόσθεσε. «Δεν αναγνώρισε ποτέ το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο».

ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

τι σχολιο να κανει κανεις. Μια φωτογραφια πολλες λεξεις

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

...Θα παρθουν αυστηρα μετρα παταξης των ταραξιων
σε καμμια δεκαρια μερες θαχει ξεχαστει το θεμα
μαυτα θα ασχολιομαστε τωρα?
εχουμε πιο σοβαρα θεματα
π.χ. η Φανη-Παλλη Πετραλια θα κανει την Ελλαδα μερος παγκοσμιας επιθυμιας
εχει μεγαλους στοχους
εξ αλλου ασχολειται με την πολιτικη γιατι εχει να δωσει οπως ειπε σε συνεντευξη της

τυφλα ναχουν ολοι αλλοι τουριστικοι προορισμοι
θα βουλιαξουν
ολοι θα θελουν να ερθουν στην Ελλαδα

η αστυνομια δεν ηξερε
ολοι οι αλλοι ηξεραν ρε γαμωτο
και κανεις δεν φιλοτιμηθηκε να τους παρει ενα τηλεφωνο?

εχουμε μια απο τις καλυτερες αστυνομιες
εχετε δει να κανει ελεγχο σε αλλοδαπους ξυπολυτους?
αλλο πραγμα
μιλαμε για κυρος

......ασχετο εχετε δει τον κυβερνητικο εκπροσωπο τον Αντωναρο?
ειναι ολα τα λεφτα
μιλαμε ολα τα λεφτα δεν παιζεται ο ανθρωπος
εχει χιουμορ , ειναι πολυ κατατοπιστικος στις απαντησεις του
π.χ. σε ερωτηση απαντα
- αλλη ερωτηση ?
......